O locomotivă a luat foc la intrarea în Gara Videle. 250 de oameni se aflau în tren

Ultima actualizare: 22-06-2022 16:46
tren, incendiu, Videle
Facebook.com

Un incendiu a izbucnit, miercuri, la o locomotivă electrică, în zona de triaj a Gării Videle, au anunțat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman.  

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMRD şi o ambulanţă.

Până la acest moment, nu sunt informaţii despre vreo persoană rănită, a mai precizat sursa citată.

În tren se aflau 250 de pasageri și personal propriu, însă CFR susține că ”siguranța și securitatea” lor nu au fost puse în pericol.

Comunicatul de presă al CFR:

Astăzi, 22 iunie 2022, la trenul IR 349 care circulă pe ruta București Nord (plecare 13:25) - Arad s-a produs un început de incendiu la locomotivă, la intrarea în stația Videle.

Personalul feroviar a acționat conform procedurilor aferente unor asemenea situații, avizând serviciul 112 și acționând cu stingătoarele din dotare. Echipa de intervenție specială s-a deplasat la fața locului și a luat toate măsurile necesare pentru limitarea efectelor începutului de incendiu.

Siguranța și securitatea celor 250 de pasageri și a personalului propriu nu au fost puse în pericol. Pasagerii cu destinația Craiova și Filiași sunt preluați cu trenul RE 9015 București Nord – Târgu Jiu, iar călătorii cu destinația Timișoara / Arad vor continua călătoria cu trenul IR 349, care va fi remorcat de altă locomotivă.

Cauzele care au generat începutul de incendiu vor fi stabilite de comisia de cercetare.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate și le mulțumește pentru înțelegere”.  

 

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO