O dubă s-a răsturnat pe ploaie, în Dâmbovița. Printre victime, un copil de 11 ani

Ultima actualizare: 27-09-2020 09:39

Doi părinţi şi copilul lor în vârstă de 11 ani au trecut prin clipe de groază. Maşina în care se aflau s-a răsturnat pe un drum din Dâmboviţa.

Şoferul spune că autoturismul din faţă ar fi frânat în mod nejustificat şi l-a obligat să tragă brusc de volan. Carosabilul era umed, iar vehiculul, scăpat de sub control, a pus la pământ un copac şi s-a oprit în gardul unei gospodării.

Duba în care erau şoferul, soţia lui şi fiul acestora, în vârstă de 11 ani, s-a răsturnat într-un sanț de pe marginea Drumului Naţional 71, în centrul localităţii Mircea Vodă. Bărbatul, aflat la volan, susţine că în acele clipe conducea cu viteză redusă pentru că ploua. Dar, la un moment dat, după cum povesteşte omul, maşina din față ar fi frânat fără motiv, iar el a tras brusc de volan și nu a mai putut controla vehiculul.

Reporter: „Veneaţi dinspre Bucureşti, spre Târgovişte?
Șofer dubă: „Da. N-am intrat în depăşire, a frânat brusc şi am frânat şi din cauza carosabilului s-a întâmplat ce s-a întâmplat"

Localnic: „La prima vedere, ar fi derapat, dar nu am văzut, doar un zgomot foarte urât."

Martorii au sunat imediat la 112 şi au cerut ajutor.

Plutonier şef Dorel Badea - Detaşamentul de pompieri Titu: „Eveniment rutier, fără persoane încarcerate, cu răsturnarea unui autovehicul. În autovehicul au fost surprinse două persoane, o femeie şi un minor."

Şoferul şi copilul au suferit doar câteva zgârieturi.

Femeia în vârstă de 52 de ani, pasageră în maşină, a suferit răni în urma accidentului. A fost preluată de un echipaj de la ambulanţă şi transportată la spital, pentru îngrijiri şi investigaţii. Poliţiştii au sosit la faţa locului şi au deschis o anchetă. Urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs acest accident.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO