O cățelușă a intrat în Cartea Recordurilor, după ce a născut 11 pui

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

O căţeluşă mică le-a făcut o mare surpriză celor care o aveau în grijă temporar. A adus pe lume nu 5 căței, așa cum toată lumea se aștepta, ci 11! Și toţi sunt sănătoşi, iar mama eroină a intrat acum în Cartea Recordurilor.

Căţeluşa chihuahua, luată în grijă temporar de o familie din Kansas, a ajuns în noua ei locuință chiar înainte să aducă puii pe lume. Avea o burtă uriașă, dar asta nu a stricat surpriză.

Josie Brown, stăpână: "A ieşit unul, apoi încă unul. Au fost 2, 3, 4, 5. Apoi, încă unul. Burtă ei era încă mare, semn că mai avea pui înăuntru."

Încă şase, mai exact. Naşterea a durat 12 ore. Un medic veterinar de la adăpostul de unde a fost luată a fost ţinut în permanenţă la curent cu ce se întâmplă. Şi era gata să intervină în caz că apăreau probleme.

Danielle Reno, medic veterinar: "Când am ajuns cu numărătoarea la opt, am început să ne minunăm. Apoi, ne-au anunţat că sunt 10 şi aproape am făcut infarct." 

Nu s-a terminat însă aici. Al 11-lea căţeluş a apărut chiar când toată lumea răsufla uşurată. El este, de altfel, cel care îi aduce mamei lui locul în Cartea Recordurilor.

Uimitor e şi că toţi puii sunt sănătoşi tun și gata să fie mângâiaţi şi răsfăţaţi.

"Nu e cel mai greu lucru din lume să iubeşti nişte căţeluşi." 

Corespondent CBS NEWS: “Căţeluşii au doar trei zile. Trebuie să împlinească 10 săptămâni că să poată fi daţi spre adopţie. Dacă sunteţi interesaţi, contactaţi asociaţia Unleashed Animal Rescue." 

După ce puii vor fi adoptaţi, şi mama trebuie să îşi găsească o familie care să o îngrijească pe termen lung.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO