O angajată a Teatrului German din Timişoara ar fi cerut adresa de e-mail a lui ”Molier”

Ultima actualizare: 29-10-2019 12:29
teatru
Facebook.com

Secretarul de stat în cadrul Ministerului Culturii, Ion Ardeal Ieremia, susţine că un consultant artistic al Teatrului German din Timişoara a cerut adresa de e-mail al lui ”Molier” pentru o corespondenţă pe tema drepturilor de autor.

”Domnule primar Robu, cu fiecare zi care trece fără să organizaţi un concurs pentru un management profesionist la Teatrul German, ne facem de mirul lumii!!!”, susţine Ieremia, scrie News.ro.

Într-o postare pe Facebook, secretarul de stat în cadrul Ministerului Culturii Ion Ardeal Ieremia i-a solicitat primarului din Timişoara, Nicolae Robu, să organizeze concurs pentru ocuparea funcţiei de director al Teatrului German pentru că ”ne facem de mirul lumii”.

”Domnule primar Robu, cu fiecare zi care trece fără să organizaţi un concurs pentru un management profesionist la Teatrul German, ne facem de mirul lumii!!! Distinsa din imagine, pe numele ei de intelectual Elisa Covaci, consultant artistic (Dumnezeule Mare!!!) acolo, cerea adresa de mail a lui «Molier» pentru o corespondenţă pe tema dreptului de autor.....sau, ma rog, dati-i-o dumneavoastră, daca o aveti!”, a scris Ieremia.

Consultantul artistic Elisa Covaci, la care face referire în postarea sa Ion Ardeal Ieremia, nu a dorit să comenteze această postare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO