O ambulanţă a lovit mortal un bărbat din Târgovişte. Rudele victimei au sărit la bătaie


Ultimul update: Luni 14 August 2017 16:19
Data publicarii: Duminica 06 August 2017 08:42
Categorie: Stiri actuale

O ambulanţă care transporta un pacient la spital a lovit sâmbătă seară mortal un bărbat din Târgovişte.

Şoferul susţine că se grăbea şi avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, dar pietonul i-ar fi apărut brusc în faţă.

Când rudele victimei au ajuns la faţă locului, spiritele s-au încins şi a fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine.

În ambulanţă se află un pacient cu hemoragie digestivă, preluat din oraşul Titu, care era transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

Pe drum însă, pietonul în vârstă de 59 de ani ar fi apărut brusc în fața echipajului. Bărbatul a murit în urmă impactului violent.

Şoferul ambulantei: "Pur şi simplu m-am trezit cu decedatul în faţă, pe asflat. Avem şi luminile, şi sirenele, pornite. Rudele ne înjurau, mă alergau să mă bată."

Rudele victimei, furioase, au ajuns la faţă locului şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a potoli spiritele.

Rudă: "Dacă erau semnalele acustice, probabil el auzea, de la 500 de metri semnalele acustice se văd, mai ales pe timp de noapte, dar n-a avut! Aboslut nimic, nu se vede gram de frână."

Reprezentaţii Serviciului de Ambulanţă Dâmboviţa susţin însă altceva.

Reprezentant Serviciul de Ambulanţă Dambovita: "Era cu girofarurile şi sirenă în stare de funcţionare şi din partea dreapta a sărit un pieton pe care nu l-a putut evita."'

Şoferul ambulanţei a fost supus probei cu etilotestul.

Pe numele bărbatului a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Poliţiştii urmează să stabilească dacă pietonul a traversat regulamentar şi dacă ambulanţa avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

O fetita de 9 ani, la un pas sa se inece in piscina. Un angajat de la ambulanta a reusit sa o resusciteze
Noua persoane, printre care doi copii, transportate la spital. O masina si o ambulanta, implicate intr-un accident
VIDEO PROTVPLUS.RO