O femeie din Slatina îl acuză de viol pe Gheorghe Dincă: "Avea nişte cuţite pe masă"

×
Codul embed a fost copiat

În dosarul Caracal, Institutul naţional de medicină legală a încheiat expertiza antropologică a fragmentelor de oase descoperite în pădurea de lângă oraş, în urmă cu o săptămână. Şi rezultatele confirmă, fără dubii, o a doua victimă.

Principalul suspect, Gheorghe Dincă, le-a arătat anchetatorilor locul unde ar fi abandonat rămăşiţele carbonizate.

Ovidiu Oanță, Știrile ProTV: „După o săptămână de teste minuțioase, specialiștii Institutului Național de Medicină Legală „Mina Minovici” au ajuns la concluzia că acele fragmente osoase descoperite în pădurea de la Caracal, la indicațiile lui Gheorghe Dincă, ar aparține unei persoane de sex feminin cu vârsta între 15 și 19 ani.

Cel puțin deocamdată, nu se poate spune cu certitudine că acele rămășițe aparțin Luizei, așa cum susține Dincă, pentru că anchetatorii de la DIICOT încă așteaptă rezultatele testelor ADN. Sunt singurele care pot confirma identitatea victimei.

Pe de altă parte, Gheorghe Dincă a ajuns de dimineață la Tribunalul Olt, unde anchetatorii au arătat că nici nu se pune problema, cel puțin deocamdată, că suspectul să fie eliberat. Este considerat în continuare un ins extrem de periculos, iar argumentele și dovezile pe care le prezintă anchetatorii împotriva sa i-au convins pe judecătorii de drepturi și libertăți să îi prelungească măsura cu 30 de zile. O măsură pe care Gheorghe Dincă a dat de înțeles că nu o va mai contesta.

Citește și
Luiza Melencu
Mama Luizei: "După 4 luni de la dispariţie, noi nu ştim încă dacă este vie sau moartă"
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

Tot miercuri, suspectul s-a întors în curtea casei sale, acolo unde anchetatorii, ajutați de experți în geodezie, au demarat de azi operațiunea de scandare a întregii proprietății, cu ajutorul unor radare de înaltă tehnologie. Practic, acești experți scrutează fiecare centimentru pătrat, iar ceea ce se află sub pământ, eventuale gropi ascunse și acoperite de Gheorghe Dincă, sau eventuale lucruri îngropate, pentru că asta este miza acestor căutări, pot ieși la lumină prin intermediul acestei tehnologii.

Cel puțin până în acest moment, spun surse din anchetă, ar fi fost identificate zece astfel de locuri, ce ar urma să fie săpate în zilele următoare în profunzime. Asta pentru că anchetatorii vor să fie convinși că acolo nu sunt sau dimptrivă să găsească dovezi ce să-i ajute în anchetă".

Gheorghe Dincă, acuzat de viol


Situația se complică pentru Gheorghe Dincă câtă vreme a apărut o nouă acuzație împotriva sa. O femeie de 49 de ani, dintr-un sat de lângă Slatina, i-a făcut acestuia o plângere penală, acuzându-l de viol. Dacă până miercuri dosarul se afla la Caracal, cercetările au fost declinate către DIICOT.

Femeia care susţine că a fost violată de Gheorghe Dincă locuieşte într-un sat situat la aproape 30 de kilometri de Caracal, spre Slatina. Într-o dimineaţă, spune mama ei, individul a venit special la poarta lor.

Mama pretinsei victime: "Nu mi-o dai şi mie să o am de muncă. De unde eşti ? Din Caracal. Ți-o dau, mi-o aduci diseară acasă. Ți-o aduc. Are sapă? Are, dar mi-o aduci acasă că-ţi luai numărul de la maşină şi mă duc la poliţie dacă nu mi-o aduci acasă".

Odată ajunsă în curtea lui Dincă, femeia spune că a fost atacată.

Victima: "A venit el nenorocitul, în grădină, m-a tras de mână, până la uşă la el, unde dormea el în casă. Mi-a învârtit mâna după par, m-a băgat în casă. Am început să zbier".

Femeia povesteşte că în cele din urmă, Dinc[ a chemat un taxi şi a trimis-o acasă. I-a oprit însă telefonul mobil, pe care i l-a înapoiat de bună-voie, după 3 zile. Cele trăite atunci, în casa lui Dinca, au marcat-o dureros, mărturiseşte femeia.

Victima: "Pe masă aia avea nişte cuţite, să mor eu dacă nu vă spun drept. Avea unul cu ridurile aşa, şi erau unul lângă altul, chitite".

Acum trei zile, poliţiştii au audiat-o pe femeie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
Citește și...
Poliţist din Bucureşti, bătut cu pumnii și picioarele la Tecuci. Motivul agresiunii
Poliţist din Bucureşti, bătut cu pumnii și picioarele la Tecuci. Motivul agresiunii

Un poliţist din Bucureşti a fost bătut cu pumnii şi picioarele de doi indivizi în timp ce se afla în timpul liber, la volanul mașinii sale, în localitatea Tecuci, din Galați.

Mama Luizei:
Mama Luizei: "După 4 luni de la dispariţie, noi nu ştim încă dacă este vie sau moartă"

Declaraţie cutremurătoare a mamei Luizei Melencu, tânăra dispărută în 14 aprilie şi despre care se presupune că a fost victima lui GHeorghe Dincă.

Raport: rămăşiţele găsite în pădurea de lângă
Raport: rămăşiţele găsite în pădurea de lângă "casa ororilor" din Caracal nu sunt ale Alexandrei

Autorităţile au anunţat miercuri rezultatele raportului preliminar al legiştilor privind resturile de oase găsite în pădurea în care Dincă susține că ar fi aruncat trupul carbonizat al Luizei

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu va susține o conferință de presă la 18:30. Ar putea face un anunț privind candidatura la Primăria Capitalei
Cătălin Cîrstoiu va susține o conferință de presă la 18:30. Ar putea face un anunț privind candidatura la Primăria Capitalei

Cătălin Cârstoiu organizează vineri seară o conferință de presă, în care ar urma să răspundă acuzaţiilor de incompatibilitate şi în care ar putea face şi un anunţ referitor la prezenţa în cursa electorală.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.

Reacție neașteptată a Iranului după atacul atribuit Israelului. „Mai degrabă infiltrare decât atac”
Reacție neașteptată a Iranului după atacul atribuit Israelului. „Mai degrabă infiltrare decât atac”

Teheranul minimizează exploziile de vineri atribuite Israelului şi anunţă că nu intenţionează să se răzbune, în dorinţa de a evita un război în regiune.