Moarte suspecta pe o cale ferata. Un martor a povestit ca victima a cazut in gol, insa dovezile il contrazic

04-02-2016 07:45

Moartea unui barbat de aproximativ 55 de ani gasit fara viata pe calea ferata la iesire din Pitesti ridica multe semne de intrebare.

O femeie sustine ca a vazut cand omul ar fi cazut in gol de la opt metri, dar din primele informatii varianta ei nu pare credibila.

Anchetatorii nu au gasit asupra omului niciun act de identitate si deocamdata nu isi explica in ce conditii si-a gasit sfarsitul. Medicii legisti vor face lumina in acest caz dupa ce vor avea rezultatele necropsiei.

Alarma a fost data de o femeie aflata in trafic pe Drumul National 65 la iesirea de pe autostrada Bucuresti Pitesti spre Slatina. A sunat la 112 si a povestit agitata ca in timp ce era pe podul peste calea ferata, a observat in oglinda retrovizoare a masinii cum omul a cazut in gol. In scurt timp la fata locului au ajuns politisti medici si pompieri. Imediat salvatorii au luat victima de pe sine ca nu cumva sa treaca vreun tren.

"Victima era intinsa pe calea ferata, am degajat persoana de pe calea ferata, l-am adus la ambulanta." a declarat plutonier adjunct Doinel Pricoapsa de la ISU Arges.

Dar pentru barbat nu s-a mai putut face nimic, asa ca medicii s-au vazut nevoiti sa constate decesul. Potrivit acestora pe trupul victimei nu exista leziuni ca si cum ar fi cazut de pe pod de la opt metri inaltime. Ba mai mult, omul nu parea sa se fi stins cu doar cateva minute inainte de interventia lor.

"Fara puls, fara tensiune, linie izoelectrica, activitate cardiaca zero, puls zero, totul zero. N-are semne de traumatism prin cadere." a fost concluzia medicului Tudor Ionescu de la Serviciul de ambulanta Arges.

Traficul pe pod a fost blocat, asa ca desi decedat barbatul a fost luat cu ambulanta si dus la spital.

Acum, medicii legisti, in urma autopsiei, vor stabili in ce conditii a murit omul.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO