Ministrul Sorin Cîmpeanu a purtat o cămașă specială când s-a vaccinat

20-01-2021 14:28


Ministrul Sorin Cîmpeanu a purtat o cămașă specială când s-a vaccinat

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a purtat o cămașă specială la vaccinare. Aceasta avea o mânecă ce s-a putut deschide doar pe porțiunea de braț unde demnitarul a primit înțepătura de seringă.

Ministrul Educației a venit la Spitalul Militar din București cu o cămașă mai deosebită, cu o mânecă ce s-a putut desface parțial, doar pe porțiunea brațului unde a fost vaccinat anti- Covid.

”Orice profesor vaccinat va însemna o diminuare a riscului de transmitere a acestui virus în școli, va însemna o creștere a stării de siguranță sanitară pentru elevi și profesori în toate școlile din România”, a afirmat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, după vaccinare.

"Evoluţiile zilnice arată o creştere a acestui procent în sistemul naţional de învăţământ. Se adaugă zi de zi noi înscrieri cu privire la disponibilitatea de vaccinare în sistemul de învăţământ. Sunt creşteri zilnice", a mai spus ministrul.

Potrivit acestuia, vaccinarea este un act de responsabilitate faţă de propria persoană, dar şi faţă de toţi cei cu care se interacţionează "direct sau indirect".

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO