Ministrul "la BAC nu copiaza nimeni" a ramas langa Presedinte. Unde va lucra Daniel Funeriu

Ultima actualizare: 10-10-2012 04:54
Daniel Funeriu

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, decretul de numire a fosului ministru al Educatiei Daniel Funeriu in functia de consilier prezidential.

"Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat vineri, 10 februarie a.c., Decretul pentru numirea domnului Daniel Petru Funeriu in functia de consilier prezidential, in cadrul Administratiei Prezidentiale", se arata intr-un comunicat al Presedintiei.

Daniel Funeriu a ocupat functia de ministru al Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului in guvernul condus de Emil Boc, incepand din decembrie 2009.

Funeriu a fost considerat "victima colaterala" a schimbarii echipei guvernamentale de catre fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu, intr-un comentariu postat miercuri pe pagina sa de Facebook. "Chiar imi pare rau de Funeriu. Dar asa e la Revolutie. Mai sunt si victime colaterale!", este mesajul pe care l-a postat Lazaroiu pe Facebook.

In varsta de 41 de ani si membru al PDL, Daniel Funeriu a fost anterior detinerii postului de ministru al Educatiei si vicepresedinte al Comisiei prezidentiale pentru politici in educatie si cercetare (incepand cu noiembrie 2006), precum si europarlamentar si membru in grupul de experti pentru elaborarea "Strategiei cercetarii din Romania intre 2007 si 2013".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO