1.000 de lei pentru a petrece Revelionul pe pârtie. Artificii, hore și meniuri pretențioase
Mii de români au întâmpinat anul nou la munte, pe pârtie, unde artificii colorate au luminat cerul ca în basme.
La miezul nopţii, turiştii au defacut sticlele de şampanie, şi-au făcut urări, apoi s-au pus pe dans. Hore mari s-au întins şi în restaurante, pentru că toată lumea a vrut să intre în 2018 cu veselie.
La miezul nopţii, la Clăbucet în Predeal, artificiile au vestit noul an. Turiştii au ciocnit pahare de şampanie, s-au îmbrăţişat şi şi-au făcut urări de bine.
Petrecerea a continuat apoi la baza pârtiei, unde s-a dansat până spre dimineaţă. Nici cei care au preferat căldura din restaurantele hotelurilor şi pensiunilor nu au stat o clipă.
Peste o mie de oameni s-au prins în horă şi la Onceşti, în Maramureş.
O filă de poveste s-a scris noaptea trecută şi la Castelul Cantacuzino din Buşteni. Într-un decor somptuos, turiştii au petrecut în stil italian. Doamnele îmbrăcate în rochii strălucitoare şi domnii cu papion ori eşarfe în jurul gâtului s-au bucurat la miezul nopţii de un spectacol.
Artificiile au luminat cerul la Castelul Cantacuzino, unde oaspeţii s-au simţit cum altfel, că-ntr-o poveste.
Cei care au făcut Revelionul la castel au avut în meniu cârpăcio de ton roşu, halibut cu creveţi roşii, sorbeto cu ragu de fructe proaspete şi muşchi de vită în crusta de verdeţuri.
Bărbat: "Este o petrecere exclusivistă, este un ambient extraordinar, o formaţie foarte bună, totul este minunat aici."
Femeie: "Eu mi-am adus şi câinele, pentru că este anul cainelului acesta este un loc internaţional, eu sunt din Moscova, soţul meu din Germania, avem toate culturile. Este foarte interesant."
Distracţia a costat aproape o mie de lei de persoană.