Microbuz cu 14 oameni, spulberat de un TIR, in Covasna. Cinci persoane au fost ranite grav

Dată publicare: 21-04-2012 18:14
Dată actualizare: 23-05-2012 05:51


Din cauza unui miel ratacit, 14 oameni au fost in pericol de moarte. Animalul a aparut in fata microbuzului care ii ducea spre Brasov si soferul a incercat sa-l evite. Din spate insa i-a lovit un TIR, al carui sofer nu a mai apucat sa franeze.

Cinci persoane au fost ranite grav si a fost nevoie inclusiv de un elicopter sa vina in ajutorul lor.

Operatiunea de salvare a durat mai bine de o ora. Patru echipaje SMURD, doua ambulante, un echipaj de descarcerare, dar si un elicopter, au venit acolo de urgenta.

In microbuzul zdrobit erau 14 persoane, care mergeau de la Sfantu Gheorghe spre Brasov. La un moment dat, in apropiere de Covasna, un miel ratacit de turma a tasnit de pe camp pe sosea.

Soferul microbuzului a franat, incercand sa-l evite, dar, imediat, din spate a simtit ca-l loveste ceva cu putere. Un TIR venea cu viteza in urma lui si soferul n-a putut frana in timp util.

Cu o distanta mai mare pastrata intre masini impactul putea fi evitat, spun politistii.

Cinci pasageri sunt acum raniti grav, iar o tanara de 23 de ani are ambele picioare rupte.

Din cauza impactului puternic, un barbat de 40 de ani a ramas prins in microbuzul strivit. Pe langa cele cinci victime cu rani foarte grave, ceilalti noua pasageri au fost destul de zdruncinati, insa au refuzat sa fie dusi la spital.


VIDEO PROTVPLUS.RO