Mesajul medicilor de la Institutul de Urologie din Cluj: Clinica nu mai acumulează datorii


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Luni 25 Decembrie 2017 19:43
Categorie: Stiri actuale
medici

Medicii de la Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca mulţumesc, într-o postare pe Facebook, celor care i-au ajutat cu donații și precizează că în momentul de față institutul nu mai acumulează datorii.

În luna septembrie, clinica avea datorii de aproape un milion de lei. Toate conturile institutului, inclusiv cele destinate salariilor, au fost, atunci, blocate.

Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca vă mulţumeste pentru sprijinul acordat pentru a depăşi această perioadă dificilă. Atât donaţiile cât şi mesajele de susţinere din partea dumneavoastră, în ultimele luni, înseamnă foarte mult pentru noi.

La ora actuală, Institutul a ajuns în situaţia în care poate menţine activitatea medicală în condiţii de siguranţă şi totodată nu mai acumulează datorii, ceea ce menţine perspectiva Salvării Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca.

Ne propunem ca pe viitor să încercăm să oferim pacienţilor atât condiţii hoteliere mai bune cât şi metode minim-invazive de tratament pentru patologia urologică.

Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, Colectivul vă urează Crăciun Fericit, Un An Nou plin de bucurii, realizări şi multă multă sănătate!“, se arată într-un mesaj postat pe Facebook.

Joi, profesorul Mihai Lucan şi fiul său au fost reţinuţi de procurorii DIICOT pentru delapidare şi constituire de grup infracţional organizat.

În acelaşi dosar, au ajuns după gratii şi doi foşti angajaţi ai Institutului de urologie şi transplant din Cluj.

Fostul manager al institutului de de Urologie şi transplant din Cluj este suspectat că ar fi constituit un grup infracţional care a fraudat Institul de Urologie şi Transplant din Cluj cu peste un million de euro.

Foştii subalterni ai lui Mihai Lucan susţin că el a instaurat o dictatură şi că se folosea de spitalul public ca să îşi dezvolte propria afacere. Iar complici se pare că i-au fost chiar unii dintre angajaţii spitalului care au dat deja explicaţii în fata procurorilor. Miercuri noapte, la Cluj au fost audiaţi personalul spitalului de la infirmiere, asistente şi medici.

 

Sursa: Facebook.com Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO