Mama Luizei Melencu, după întâlnirea de la Cotroceni: M-a afectat discuţia


Ultimul update: Sambata 30 Noiembrie 2019 09:18
Data publicarii: Vineri 29 Noiembrie 2019 16:32
Categorie: Stiri actuale

Mama Luizei Melencu a mers, vineri, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta despre situația fiicei sale cu un consilier al președintelui Klaus Iohannis.

Înainte a fi primită în palatul prezidențial, Melencu le-a spus jurnaliștilor ce va discuta cu consilierul lui Iohannis: ”Vreau să-i spun că am fost umiliți și vreau să aflăm adevărul. Ce s-a întâmplat cu fiica mea?”

Mama Luizei Melencu spune că nu crede nici acum că fiica sa ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă și susține că nu există ”probe solide” în acest dosar.

”Eu cred că fiica mea nici n-a trecut prin acea casă. (...) Probe concrete sau solide n-am văzut în acest dosar, iar eu o spun să se audă în toată țara: aceste fete nu sunt omorâte. Aceste fete sunt traficate. Asta vreau să-i cer domnului președinte, să se meargă pe pista de trafic de persoane.” - a mai mai spus ea.

Fiica sa, luiza, în vârstă de 18 ani, a dispărut în luna aprilie, iar Gheorghe Dincă suține că ar fi ucis-o.

”Nu că e ultima (speranță, n. red), dar asta a fost un strigăt de disperare, ca domnia sa, domnul președinte, cer să se implice în acest caz, ca președinte al țării. Mi-a făcut plăcere că ne-a acceptat, îi mulțumim frumos pe această cale, dar sper să se implice cât mai mult în acest caz. Ăsta-i strigătul meu de disperare” - a spus mama Luizei.

După întâlnirea de la Cotroceni, cu Andrei Muraru, unul dintre consilierii preşedintelui Klaus Iohannis, George Melencu a spus că i s-a promis ajutor.

"M-a afectat discuţia. Chiar am plâns, (...) discutând despre caz. (...) Am zis exact ce mi s-a întâmplat, că totul a plecat cu stângul de prima dată", a declarat ea, la plecarea de la Palatul Cotroceni.

Georgeta Melencu a fost întrebată dacă i s-a promis ajutor. "O să vedem pe parcurs. (...) A zis că o să fim ajutaţi, cu siguranţă", a arătat mama Luizei.

Un bărbat de 44 de ani a fost reţinut pentru viol în dosarul 'Caracal', a anunţat, miercuri, procurorul şef adjunct al DIICOT, Giorgiana Hosu.

Inculpatul, care făcea parte din anturajul lui Gheorghe Dincă, este suspectat că a agresat-o sexual pe Luiza Melencu.

VIDEO PROTVPLUS.RO