Mama a doi copii, înjunghiată în piept de fostul soț. Starea femeii este critică

Ultima actualizare: 31-01-2018 13:38

La câteva luni după divorţ, o femeie de 35 de ani din Iaşi, mama a doi copii, a fost înjunghiată în piept, de fostul soţ şi este acum în stare critică la spital.

Femeia a divorţat în urmă cu trei luni şi rudele povestesc, revoltate, că bărbatul de 45 de ani era violent. Tânăra şi-a luat cei doi copii şi s-a mutat la fratele ei, care locuia în Iaşi cu chirie. De dimineaţă, fostul soţ a bătut la uşa femeii şi a fost poftit înăuntru, fără ca victima să bănuiască faptul că venise înarmat. După o ceartă aprinsă, omul a injunhiat-o în zona inimii pe femeie. 

Imediat a sunat la ambulanţă, iar un echipaj de poliţie a venit în acelaşi timp cu medicii. Supectul a fost reţinut pentru audieri. Se pare că omul a făcut o criză de gelozie, susţin surse din ancheta.

Vecinii au auzit dimineaţa scandal din apartamentul închiriat, însă nu se gândeau că ar putea fi vorba despre un atac sângeros. Ştiau că fraţii trăiau în armonie.

Vecină: „Am înţeles că a fost un scandal şi a înjunghiat-o pe doamna care a fost acolo."

Vecinii sunt şocaţi de cele întâmplate, mai ales că familia avea doi copii.

Vecin: „Nu te poţi înţelege cu soţia? O leşi dom'le. Și ea are dreptul la viaţă.”

Femeia a fost operată şi este acum la terapie intensivă, în stare foarte gravă.

Prof.dr. Diana Cimpoesu, şef UPU Spitalul Sfântul Spiridon Iaşi: „Plagă înjunghiată care a interesat şi vase importante la nivelul hemitoracelui stâng şi a ajuns până în mediastin. Postoperator pacienta este în terapie intensivă, starea ei rămâne critică.”

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru tentativă de omor, iar bărbatul a fost joi, toată ziua, la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. Cei doi copii au fost luaţi deocamdată de o bunică şi se roagă pentru însănătoşirea mamei lor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO