Magdalena Şerban, cea mai mare pedeapsă posibilă în România. Ce nu i s-a permis


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 26 Octombrie 2018 20:03
Categorie: Stiri actuale

Închisoare pe viaţă, aceasta este sentinţa în cazul Magdalenei Şerban, femeia care a omorât o tânără însărcinată, după ce a aruncat-o în fața metroului. Magistraţii Tribunalului Bucureşti i-au dat cea mai mare pedeapsă posibilă în România.

De când a fost prinsă, Magdalena Şerban a aşteptat verdictul după gratii, la penitenciarul de femei, Târgșor.

E adevărat că Magdalena Şerban poate contesta pedeapsa primită la Curtea de Apel, însă ce şanse de reuşită are, nimeni nu ar putea să spună. De când a fost arestată în luna decembrie a anului trecut, niciun judecător nu i-a permis să părăsească arestul.

Faptele ei, pentru că vorbim nu numai de crimă, ci şi de tentativă de crimă au îngrozit ţara. Se apropiau sărbătorile, când, într-o seară a încercat să împingă o fată în fața metroului, în staţia Costin Georgian. Aceasta a ripostat şi aşa a scăpat cu viaţa.

Magdalena Şerban nu s-a oprit. A ales o altă staţie de metrou, de data aceasta Dristor şi o altă victimă: tot o tânără. Alina avea 25 de ani. A împins-o pe sine şi, când victima a încercat să se ridice, a lovit-o ca să nu se poată ridica.

La câteva ore după crimă, Magdalena Şerban era prinsă şi le spunea polițiștilor că a simţit o ură împotriva tuturor şi că de asta a făcut ce a făcut. Medicii legişti au stabilit că avea discernământ în momentul comiterii faptei şi aşa s-a ajuns la închisoare şi nu la internarea în ospiciu.

Tot instanţa a decis că Madalena Şerban să plătească şi despăgubiri de 60.000 de euro.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO