Magazin din Bistrița, ținta unor hoți care au înșelat casierița cu o metodă cunoscută

Ultima actualizare: 15-05-2020 17:41

Ghinion pentru un magazin alimentar din Bistrița. Una dintre vânzătoare a fost păcălită de două ori în aceeași zi de niște individe care s-au prefăcut că plătesc și că așteaptă restul, dar în final, au plecat cu toți banii.

Scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere, iar polițiștii încearcă să dea de urma hoațelor. Este a două oară în ultimele luni, când magazinul este prădat, spun proprietarii, revoltați.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede clar cum, pe rând, cele două femei pun pe tejghea câte un produs. Îi întind vânzătoarei câte o bancnotă de 200 de lei și așteaptă restul.

Între timp, îi distrag atenția și palmează banii pe care îi bagă rapid în poșetă. Afară, le așteptă o mașină înmatriculată în județul Galați, în care s-au urcat imediat și au plecat în grabă.

Angajata nu și-a dat seama pe moment că a fost trasă pe sfoară, ci numai seara, când a făcut bilanțul și nu i-au ieșit banii la număr. Polițiștii încearcă să dea de urma suspecților. În luna decembrie a anului trecut, o altă angajată din acel magazin, a fost amenințată cu un cuțit de un tânăr de 17 ani, venit la furat.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO