Armata vrea cel putin un milion de euro pe an pentru MARCA STEAUA. Armistitiul la care au ajuns cele doua tabere

Ultima actualizare: 11-12-2014 07:15

Armistitiu de o saptamana in lupta pentru marca Steaua Bucuresti.

Clubul Sportiv al Armatei ii permite echipei de fotbal patronate de Gigi Becali sa joace in echipamentul traditional, inclusiv sa poarte pe tricou emblema pe care Ministerul a recastigat-o in instanta. Negocierile vor continua insa de lunea viitoare.

Dupa mai bine de doua ore de negocieri, Clubul Sportiv al Armatei a facut prima concesie. Echipa de fotbal va putea folosi pana pe 15 decembrie emblema traditionala la meciul de Europa League cu Dinamo Kiev.

La intalnirea cu comandantul clubului sportiv al armatei, colonelul George Boroi, seful fotbalistilor din Ghencea, Valeriu Argaseala, a fost secondat de adjunctul sau - Iulian Gheorghisor. Mandatul dat de Becali de la Penitenciarul Poarta Alba pentru negocierile incepute luni este unul precis: echipa de fotbal isi doreste sa continue sub numele Steaua Bucuresti, sa aiba aceeasi emblema ca pana acum si sa joaca sub cele doua culori consacrate: rosu si albastru.

Cluburile - se arata intr-un comunicat comun al negociatorilor - au ajuns la o intelegere astfel incat sa nu afecteze activitatea echipei de fotbal in campionat si in Cupele Europene si sa nu produca prejudicii de imagine celor doua cluburi sau sportului romanesc, valabila pentru meciurile care se vor desfasura in cele doua competitii pana pe 15 decembrie 2014.

Detaliul cel mai important al negocierilor e subiect de analiza: armata vrea cel putin un milion de euro pe an pentru a-si da acceptul, insa Gigi Becali nu pare dispus sa plateasca decat jumatate.

Negociatorii Boroi, Argaseala si Gheorghisor au iesit de la discutii relaxati. Ba chiar au continuat sa vorbeasca in fata jurnalistilor, pentru a arata ca e loc de pace intre cele doua cluburi. Insa niciunul nu a acceptat sa dea alte declaratii despre negocieri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO