Logodnica primului român care a „invadat” Marea Britanie, devastată de moartea lui: „Mă simt pierdută”


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Miercuri 17 Ianuarie 2018 10:25
Categorie: Stiri actuale
Victor Spirescu

Suzana Mates, logodnica primului român care s-a mutat în Marea Britanie, în 1 ianuarie 2004, după ce s-au ridicat restricțiile de muncă pentru migranții din România și Bulgaria, a anunțat moartea acestuia, într-un accident în apropiere de casă.

Victor Spirescu, în vârstă de 33 de ani, a ajuns în atenția presei în contextul în care populația se temea de o „invazie” a românilor și bulgarilor, după ce extremiștii de la UKIP au avertizat că deschiderea pieței muncii va duce la un aflux de până la 400.000 de persoane. Însă a fost primul care a aterizat pe Aeroportul Luton, fiind întâmpinat de jurnaliști și de parlamentarul laburist Keith Vaz.

Victor Spirescu

Inițial, a lucrat la o spălătorie de mașini, după care și-a deschis propria afacere. În urmă cu trei ani, a întâlnit-o pe Suzana Mates, pe care o și ceruse în căsătorie. El a murit la începutul săptămânii, la nici doi kilometri de locuința sa din Milton Keynes, într-un accident de mașină.

Vestea a venit ca un soc pentru tânără, care s-a declarat „pierdută” și „profund îndurerată”. Într-un interviu acordat Daily Mail, ea a vorbit despre relația cu Victor Spirescu.

„Sunt profund șocată și îndurerată de vestea care vine la fix patru ani de la momentul în care Victor a ajuns în Marea Britanie. Era atât de entuziasmat de ideea unei noi vieți. Gândurile mele se îndreaptă săre familie și prieteni”, a spus ea.

Victor Spirescu a cerut-o în căsătorie pe Suzana Mates în 16 mai 2016, în timpul unui concediu în Cipru. Ei urmau locuiau împreună și urmau să se căsătorească, după trei ani de relație.

„Viitorul meu soț era în mașină cu un prieten și au fost implicați într-un accident pe un drum drept, ceea ce este bizar, pentru că era un șofer bun și nu cred că ar fi făcut greșeli de începător. Nu știm ce s-a întâmplat. Multă lume mă întreabă; mă simt copleșită, nu pot să fac față. Avea mulți prieteni, care îl iubeau”, a povestit tânăra de 23 de ani.

Potrivit acesteia, Victor Spirescu era foarte încântat de planurile pentru nuntă. Cei doi plănuiau să sărbătorească nunta atât în România, cât și în Cipru, întrucât era pe jumătate ciprioată.

„Spunea tuturor că o să ne căsătorim. Era foarte încântat. Plănuiam nunta și eram foarte fericiți. Nu mi-a dat un inel, pentru că inelele nu au nicio semnificație; iubirea noastră era inexplicabilă, pur și simplu ne adoram. Acum sunt pierdută. Sunt confuză. Nu pot să cred că nu se mai întoarce! Doamne, ce mult l-am iubit! Era inteligent, cea mai veselă persoană de pe lume, o ființă minunată care se bucura de fiecare zi”, a mai spus tânăra.

Pentru moment, nu este clar cum s-a produs accidentul. Potrivit logodnicii sale, ancheta poliției va dura o săptămână. Trupul său va fi repatriat în România.

Victor Spirescu Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
Victor Spirescu Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
Victor Spirescu Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
Victor Spirescu Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Daily Mail

Prietenii anunță decesul singurului român care a ”invadat” Marea Britanie, la 1 ianuarie 2014
Prietenii anunță decesul singurului român care a ”invadat” Marea Britanie, la 1 ianuarie 2014
Primul roman care a ajuns in Anglia dupa ridicarea restrictiilor de munca castiga 250 de lire pe zi. De ce este nemultumit
Primul roman care a ajuns in Anglia dupa ridicarea restrictiilor de munca castiga 250 de lire pe zi. De ce este nemultumit
Singurul roman care a
Singurul roman care a "invadat" Marea Britanie transmite conationalilor "sa ramana acasa". Cat castiga acum Victor Spirescu
Singurul roman care a
Singurul roman care a "invadat" Anglia are un nou loc de munca. Cum este viata pentru Victor Spirescu de cand este "londonez"
VIDEO PROTVPLUS.RO
scafandri
Sărăcia l-a împins să-și riște viața pentru un lemn de foc, dar a dispărut în râul Trotuș
Șoferul drogat care a lovit 3 mașini în București în timp ce se certa cu soția s-a sinucis
Sute de case inundate și drumuri blocate de ploile torențiale din țară
Restricții de trafic în București sâmbătă și duminică. HARTA zonelor afectate
Zonele lovite grav de furtunile de vineri. Pompierii au intervenit în 40 de localități
Apa Nova: În Pantelimon s-a înregistrat o ploaie ce apare o dată la 100 de ani
autubuz inundat
Imagini ireale cu un autobuz STB inundat în timpul furtunii din Capitală. Reacția călătorilor
Măsuri excepționale pentru vizita Papei în București. 50.000 de pelerini vor sosi
Cutremur la Academia de Poliţie. Culisele scandalului care a dus la demisia conducerii
Alerta peștelui stricat. Strategia prin care este scos la vânzare, deși este alterat
Cod portocaliu de vijelii și grindină, prelungit în estul țării
O mamă din Brașov și-a amenințat copilul că-l abandonează în cartierul de romi și l-a târât cu mașina