Judecatorul care a concurat la MasterChef a fost suspendat pana in 2016. Ce salariu avea inainte de scandalurile provocate

Ultima actualizare: 07-12-2014 07:15

Judecatorul Gabriel Apostol de la Pitesti, fost concurent Masterchef, a fost suspendat din functie pana in 2016.

Asta inseamna ca nu mai poate imparti dreptatea si nu mai este platit, pana cand sefii lui nu stabilesc daca il pastreaza sau il exclud din magistratura. Membrii CSM au ajuns la concluzia ca judecatorul sufera de o boala psihica, boala care il impiedica sa isi exercite functia corespunzator.

Gabriel Apostol nu mai judeca pe bune, asa cum declara la masterchef. Consiliul Superior al magistraturii a decis suspendarea lui din functie pentru un an, dupa ce expertiza medicala efectuata asupra magistratului a aratat ca are probleme de sanatate. Suspendarea a devenit efectiva de ieri si se va incheia pe 1 februarie 2016.

Suspendarea atrage dupa ea blocarea drepturilor salariale. Judecatorul Apostol castiga in medie 6000 de lei pe luna, iar in acest moment ramane fara niciun venit. Insa el se poate angaja oriunde, mai putin intr-o functie de magistrat. Poate, de ce nu, ca chef la un restaurnat.

Decizia CSM vine dupa ce judecatorul Gabriel Apostol a fost implicat in mai multe scandalui publice. In octombrie anul trecut s-a luat la cearta cu doi politisti intr-o benzinarie de pe autostrada Bucuresti-Pitesti.

Iar o luna mai tarziu a fost scos cu forta dintr-un magazin de agentii de paza.

"I s-a parut ca sta prea mult la coada apoi a inceput sa-i injure pe angajati. Cand am venit noi, l-am scos afara. Cand a plecat l-a luat pe un angajat care lucra afara pe capota", spunea in noiembrie 2013 un angajat al unei firme de paza.

Judecatorul Gabriel Apostol va trebui sa sa treaca si de comisia de disciplina din cadrul CSM, care va decide daca il vor exclude sau nu din magistratura, in urma scandalurilor in care a fost implicat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO