Intamplare sinistra, urmata de o interventie in premiera a ISU Arges. Pe cine au scos dintr-un dric implicat intr-un accident

Ultima actualizare: 05-01-2016 07:07

O femeie de 50 de ani, care se afla intr-un dric inmatriculat in Italia, in care era sicriul cu iubitul ei, mort in peninsula, a fost cat pe ce sa-si piarda si ea viata, pentru ca soferul italian, obosit, a adormit la volan.

Vaduva ranita grav a fost scoasa din masina mortuara de pompieri si transportata la spital.

Accidentul s-a produs sambata dimineata, in apropiere de intrarea pe autostrada Bucuresti-Pitesti. Soferul unui dric inmatriculat in Italia a adormit la volan, din cauza oboselii, si a intrat intr-un cap de pod. Pasagera din dreapta, o femeie de 50 de ani, vaduva barbatului aflat in sicriu, a ramas prinsa in masina cu care-si aducea tocmai din Sicilia prietenul mort.

Dr. Adriana Tocaci, Serviciul de Ambulanta Arges: "Este politraumatizata, a fost incarcerata, cu picioarele, ambele membre inferioare, sub bordul masinii. Iar celalalt, soferul, este italian, 50 de ani, cu un traumatism cranio-facial stabil."

Plutonier adjutant Robert Uta, ISU Arges: "Dintr-un dric n-am mai scos pe nimeni pana la ora actuala."

Femeia de 50 de ani lucra, impreuna cu iubitul ei, in Sicilia. Barbatul a murit pe 30 decembrie, iar cea care i-a fost alaturi in ultimii ani il aducea in tara, la Calarasi, sa-l inmormanteze. Drumul lung l-a doborat, insa, pe soferul italian. Pentru echipele de interventie a fost un caz mai putin obisnuit.

Vizibil zdruncinat de tragedie, soferul nu a putut sa stea de vorba cu politistii.

Sicriul a fost preluat de o firma de pompe funebre din Pitesti, care l-a transportat la Calarasi. Soferului italian i-a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO