Incident periculos in centrul orasului Targu Jiu. O bucata de tencuiala a cazut peste mai multe masini

09-08-2016 17:00


O portiune din tencuiala unui bloc s-a desprins si a cazut peste mai multe masini. Norocul a facut ca nimeni sa nu treaca pe acolo in acel moment, insa pagubele materiale sunt insemnate.

Blocul unde s-a intamplat totul a fost construit in anii 70 si in tot acest timp nu s-au facut lucrari de intretinere la fatada cladirii. Drept urmare, marti, o portiune de caramizi false a cedat si s-a prabusit peste trei masini parcate.

La una dintre ele, caroseria a fost gaurita. Unul dintre pagubiti tocmai coborase din autoturism, impreuna cu sotia si un copil mic si au intrat in bloc cu doar cateva secunde inainte ca tencuiala sa cada.

In zona au fost chemate doua echipaje de pompieri. Militarii au desprins de pe bloc si restul bucatilor de tencuiala, care amenintau sa se desprinda.

Soferii autoturismelor avariate au profitat de faptul ca zona respectiva era una cu umbra si au parcat acolo. Locatarii au chemat de urgenta pompierii.

 Cei care locuiesc in zona se tem sa mai circule prin apropierea blocurilor.

Niciunul dintre proprietarii autoturismelor avariate nu avea asigurare facultativa. Oamenii trebuie sa isi repare singuri masinile sau sa dea in judecata asociatia de proprietari pentru a cere eventuale despagubiri.

VIDEO PROTVPLUS.RO