Incendiu la o fabrică de sârmă din Alba. Martoră: "Am auzit o bubuitură"


Ultimul update: Vineri 02 August 2019 19:49
Data publicarii: Vineri 02 August 2019 17:21
Categorie: Stiri actuale

Incendiu puternic la o fabrică de sârmă din localitatea Petreşti, judeţul Alba. Flăcările au cuprins acoperişul halei şi au mistuit totul în cale.

 

Pompierii din Alba şi Sebeş au reuşit să limiteze proporţiile dezastrului. Nu se cunoaşte deocamdată cauza izbucnirii incendiului.

Incendiul violent a izbucnit vineri dimineaţă la hala de depozitare a fabricii din Petreşti.

Localnicii povestesc că au auzit un zgomot puternic şi au văzut flăcările mai întâi la acoperiş. Apoi focul a curprins toată suprafaţa plafonului, peste 1500 de metri pătraţi.

Localnică: Am auzit o bubuitură mare şi apoi o flacără mare uite aşa a izbucnit şi scântei în sus ardea. Mi-a fost frică, bine că nu a bătut vântul că îmi ardea casa. Toată clădirea asta, toată s-a luat.

Localnică: Când m-am uitat pe geam curtea mea era toată luminată. Când ies la poartă ardeau flăcările zece metri în sus. Poarta mea nu puteam pune mâna pe ea că era fierbinte şi am sunat la 112.

Pompierii au intervenit de urgenţă, dar au avut mult de lucru.

Căpitan Radu Botezan - purtător de cuvânt ISU Alba: Incendiul se manifestă generalizat pe tot acoperişul halei respective. Am reușit să îl localizăm şi să îl lichidem. Este aproape totul ars dar materiale de construcţii, vorbim de o hală de producţie fier, vorbim de substanţe chimice pentru prelucrarea fierului."

Militarii urmează să stabilească exact cauza incendiului şi valoarea pagubelor.

VIDEO PROTVPLUS.RO