Incendiu în Galați. O mașină de lux făcută scrum, iar alte două autoturisme afectate parțial

Ultima actualizare: 10-01-2020 13:55

Un autoturism de lux a ars în totalitate, iar alte două au fost afectate parţial în urma unui incendiu izbucnit, în noaptea de joi spre vineri

Incidentul s-a petrecut într-o parcare din municipiul Galaţi, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Potrivit sursei citate, echipajele de pompieri au fost solicitate în strada Nicolae Deleanu la un incendiu de autoturism.

La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta în formă generalizată la un autoturism şi s-a extins şi la alte două maşini parcate în apropiere.

"Incendiul a fost localizat şi lichidat în limitele găsite, incendiul afectând în proporţie de 100% autoturismul BMW X5, partea din spate la un autoturism Dacia Logan şi partea din faţă a unui autoturism Ford Focus. Nu au fost înregistrate victime. Cauza producerii incendiului este în curs de stabilire", au mai precizat reprezentanţii ISU Galaţi.

Pompierii nu au mai reușit să salveze mare lucru din autoturismul de lux care a fost distrus complet. Celelalte două mașini au avarii importante. Până la această oră, pompierii nu au stabilit cauza incendiului și nu exclud posibilitatea ca focul să fi fost pus intenționat. De asemenea, este luată în calcul și o posibilă scurgere de combustibil de la mașina de teren, urmată de un scurt-circuit.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO