Imagini sfâșietoare. Cortegiu funerar al elefanților pentru puiul mort. VIDEO

Dată publicare: 10-06-2019 15:14
Dată actualizare: 10-06-2019 15:30


elefanti

Imagini emoționante cu ”înmormântarea” unui pui de elefant, surprinse în India, s-au viralizat după ce au fost publicate de un gardian forestier indian pe contul său de Twitter..

”Asta te va impresiona! Procesiunea funerară a unor elefanți întristați care duc trupul unui pui de elefant mort. Familia pur și simplu nu vrea să-l abandoneze” a scris Parveen Kaswan, membru în cadrul Serviciului Extern Indian.

Imaginile în care un elefant, cel mai probabil mama, își târăie puiul mort, urmat de întreaga turmă (alte 8 animale), au emoționat mii de oameni. Înregistrarea tristă confirmă practica ”doliului” printre elefanți, relatează Corriere.it.

Elefanții sunt filmați în timp ce traversează strada ce străbate o pădure. Pe Twitter scenele au strâns 14.000 de aprecieri și peste 6000 de distribuiri.

”Sunt teorii care vorbesc despre vechi cimitire de elefanți în pădure. Nu am găsit nicio dovadă concludentă în acest sens. În cele mai multe cazuri, elefanții preferă să moară lângă o apă” a explicat Parveen Kaswan.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO