IMAGINI CAMERA DE SUPRAVEGHERE. Cum a ajuns un tanar de 22 de ani sa-si infiga masina in fereastra unei case

24-01-2014 19:08


Continuam cu o cascadorie de zile mari, petrecuta vineri dimineata la Targu Mures.

Un tanar de 22 de ani care conducea cu viteza pe o sosea din oras a reusit performanta sa ajunga pe sens opus si aproape incredibil s-a urcat cu masina pe un autoturism parcat si apoi s-a infipt in fereastra unei case. Imaginile spectaculoase au fost surprinse de o camera amplasata in zona.

Neobisnuitul accident s-a petrecut inainte de ora 10, la una dintre iesirile din oras. Se pare ca soferul s-ar fi speriat de o masina care i-a taiat calea de pe o straduta laturalnica si a tras brusc de volan.

Apoi, a facut instinctiv o manevra care l-a aruncat cu tot cu autoturism peste un altul parcat si s-a proptit in final intr-o cladire. Din fericire, in acel moment, angajatii firmei care functioneaza in imobil erau in curtea din spate.

Martorii incidentului au ramas inmarmuriti. "Cu foarte mare viteza trebuia sa fi venit. Peste 100 km/h trebuie sa fi avut. Noroc ca nu au fost pietoni. Daca erau pietoni, erau foarte multe victime", spune un martor.

Speriat de moarte, soferul a reusit totusi sa iasa singur. Acum tanarul de 22 de ani va ramane fara permis si va trebui sa plateasca si pagubele provocate.

VIDEO PROTVPLUS.RO