VIDEO: "I was start to go to my home si m-a prins militia pe aci". Show total cu un sofer beat mort


Ultimul update: Sambata 03 Noiembrie 2012 06:33
Data publicarii: Joi 30 Iunie 2011 07:16
Categorie: Stiri actuale

Circ total in curtea spitalului de urgenta din Buzau. Un sofer baut, adus la recoltare de sange, s-a dat in spectacol in fata politistilor. Le-a tinut lectii de engleza si le-a impartasit parerile sale despre razboi.

I was start to go to my home... the center the road two years year... home... la dracu, la Merei si m-a prins militia pe aici.

Soferul turmentat
Soferul a ajuns la spital adus de politistii care l-au alergat in trafic, dupa ce a refuzat sa opreasca la semnalul lor.

Cat timp a asteptat sa-i fie recoltate probele de sange, buzoianul s-a aratat preocupat de probleme majore ale omenirii, vorbindu-le cu mult patos politistilor, despre ele.

La plecare, omul a gasit si o parte folositoare a intimplarii: "Asta sunt si-asa ma cheama, am analizele la zi!"

Soferul le-a iesit in cale politistilor pe DN10, in localitatea buzoiana Vernesti, unde acestia aveau un punct de radar. Aparatul l-a inregistrat circuland cu 92 de km pe ora.

Desi agentii i-au facut semn sa opreasca, el si-a continuat drumul si a fost blocat abia dupa un km. Politistii l-au testat cu etilotestul si aparatul a indicat 1,28. Indeajuns ca el sa ramana fara permis si sa fie cercetat penal.
 

Director de scoala, prins beat la volan, a facut circ la spital
A parcurs 70 de km pe Autostrada Soarelui, aproape in coma alcoolica!
Culmea alcoolemiei la volan: 2,03 mg in aerul respirat
VIDEO PROTVPLUS.RO