Suspectul in cazul asasinarii viceprimarului din Joseni a lesinat la reconstituire. Ce descria


Ultimul update: Marti 16 Octombrie 2012 05:51
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2011 18:26
Categorie: Stiri actuale
asasinat Joseni

Suspectul din cazul asasinarii viceprimarului din Joseni a revenit in locul in care si-a inceput sinistrul plan. Procurorii i-au cerut sa refaca traseul, dar n-au ajuns departe.


Reconstituirea a inceput in padure, acolo unde barbatul acuzat sustine ca si-a pandit victima. A asteptat o jumatate de ora, inarmat inainte ca viceprimarul Csala Zsolt sa vina la casa lui de vacanta. Marturia, inceputa promitator, s-a oprit aici. Barbatului i s-a facut rau si a lesinat.

A fost o cadere de calciu, spun medicii. Afectat de tot ce i se intampla, suspectul n-a mancat nimic de dimineata. Si nici zilele trecute nu s-a hranit prea bine.

Lorincz Robert are 31 de ani si il cunostea pe viceprimar din copilarie si erau prieteni buni. Le-a marturisit anchetatorilor ca s-au imbatat la o petrecere si ca victima ar fi incercat sa intretina relatii intime cu el.

Si viceprimarul si suspectul erau vazuti drept familisti. Primul avea doi copii, celalalt unul. Ambii au case de vacanta in Borzont, satul in care a avut loc asasinatul.

Suspectul mai lucra cand si cand in Elvetia, ajutat chiar de viceprimar. Acolo a primit cadou doua arme. Una a fost gasita sambata de politie, a doua, marti seara. Procurorii au stabilit ca suspectul si-a executat victima cu cealalta arma, gasita sambata cand l-au si arestat.

Anchetatorii nostri au ajuns la el, dupa ce individul care ii daduse pustile a ajuns in mainile agentilor elvetieni.

Sursa: Pro TV

Detalii socante in cazul asasinatului din Joseni. Suspectul, retinut pentru 29 de zile
Suspectul in cazul asasinatului din Joseni sustine ca ar fi fost agresat sexual de viceprimar
Tacere de moarte la Joseni dupa ce viceprimarul a fost ucis cu 3 gloante
VIDEO PROTVPLUS.RO