I s-a facut rau in timpul unei partide de tenis de masa si a murit in scurt timp, la spital. Momentul, surprins de camere

Ultima actualizare: 07-10-2015 00:21

Pasiunea pentru tenisul de masa i-a adus moartea unui sportiv de 48 de ani, din Bucuresti. I s-a facut rau in timp ce participa la un turneu de tenis la Focsani si, desi a fost dus de urgenta la spital, medicii nu l-au mai putut salva.

Jucatorul s-a stins din cauza unei stop cardio-respirator declansat de afectiuni mai vechi. In plus, ar fi consumat cafea si bauturi energizante inainte de competitie, sustin unii martori.

Bogdan Filimon avea 48 de ani si era pasionat de tenisul de masa. Cunoscutii spun ca nu rata nicio competitie pentru amatori. Cupa Toamnei de la Focsani a fost insa ultima la care a participat. In timpul unei partide, i s-a facut rau si s-a prabusit pe pamant. Momentul este surprins de camerele de supraveghere montate la Sala Sporturilor din Focsani.
 
Daniel Dumbrava, organizator: "La un moment dat, a cazut si... Nu inseamna ca era inconstient, vorbea omul, "nu mai pot", le spunea celor din jur. A venit doctorul, ne-a dat la o parte pe toti, i-a dat aer, ce se poate face la primul ajutor."
 
Organizatorii competitiei au sunat la 112, iar o ambulanta l-a transportat pe sportivul amator la spitalul din Focsani.  Dupa trei ore, a murit insa la sectia de cardiologie.

Medicii spun ca Bogdan Filimion avea mai multe afectiuni si ii recomandasera sa nu mai faca efort. Dar el a ignorat sfaturile, pentru ca nu putea sta departe de tenisul de masa.

Daniel Dumbrava, organizator: "Acum doua saptamani, la Bucuresti, i s-au intamplat probleme de genul asta, de inima. Suferea omul de inima. Acum o saptamana, la Bacau, tot la fel. Ssi acum noi am vorbit cu omul si i-am zis, stai linistit, nu mai juca, nu mai insista. Omul a zis ca nu, ca vrea sa joace."

Desi se stia cu probleme medicale, sportivul amator a semnat cand s-a inscris in competitie ca ar fi perfect sanatos. In plus, el ar fi consumat bauturi contraindicate in cazul celor care sufera cu inima, spun unii martori.

Daniel Gongu, director DJST Vrancea: "Dimineata ar fi baut o cafea doua, din ce spuneau prietenii dumnealui, colegii, ar fi consumat si niste energizante sau ceva de genul asta."
 
Pe forumurile de tenis de masa, vestea mortii lui Bogdan Filimon a cazut ca un trasnet.
 
"Avea un comportament frumos, un baiat simpatic. Sa te odihnesti in pace, OMULE!",  "Pacat! A avut probleme si la Top Tenis pe 19 septembrie. Se sufoca. Au vrut baietii sa cheme salvarea, sa mearga la urgenta si sa faca un control cardiologic, dar el spunea, Dumnezeu sa il ierte, ca-i racit si a vrut sa continue sa joace" - sunt doar doua din mesajele scrise.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspecta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO