Grav accident in judetul Sibiu. Patru persoane au ramas incarcerate, una a murit, dupa ce un sofer s-a speriat de un TIR

Ultima actualizare: 08-10-2016 07:05

Un mort si patru raniti este bilantul unui grav accident de circulatie petrecut miercuri dimineata in judetul Sibiu.

Toti cei cinci oameni, muncitori in constructii, se indreptau spre serviciu cand masina in care se aflau a intrat pe contrasens si s-a izbit de un camion care circula regulamentar. Se pare ca soferul s-a speriat de un TIR care tocmai facuse o depasire imprudenta, dar care si-a continuat drumul fara sa stie ce se intimpla in urma lui.

Toti cei cinci muncitori, cumnati intre ei, sunt din localitatea Axente Sever si pornisera de dimineata spre santierul din Sibiu unde sunt angajati. Ploua abundent iar martorii spun ca barbatul de la volan s-a speriat cand, pe sensul celalat de mers, un TIR a depasit imprudent un camion.

"Accidentul s-a produs pe DN14 in afara localitati Seica Mare, pe fodul patrunderii pe sensul opus de deplasare a unui autoturism care a intrat in coliziune laterala cu un autocamion care circula din sensul opus de mers", a declarat Bogdan Maxim, de la Politia Rutiera Sibiu.

Impactul dintre autoturism si camion a fost deosebit de violent. Unul dintre muncitori, aflat in dreapta soferului, a murit pe loc. Avea 44 de ani si doi copii mici. Ceilalti patru colegi de munca au ajuns la la spital.

Decebal Todarita, purtator de cuvant Spitalul municipal Sibiu: "Unul dintre ei este in stare grava, intubat cu multiple fracturi. Se afla in investigatii la computer tomograf, ceilalti 3 sunt constienti, au suferit de asemenea multiple traumatisme si fracturi. Si ei sunt in continuare in investigatii medicale".

Din cauza accidentului, Drumul national 14, care leaga Sibiul de Medias, a fost blocat total timp de doua ore.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO