Gest cumplit făcut de un corporatist din Timișoara. Ce i-a spus soției când a sunat-o


Ultimul update: Vineri 29 Noiembrie 2019 08:20
Data publicarii: Vineri 29 Noiembrie 2019 07:40
Categorie: Stiri actuale

Stresul de la locul de muncă l-a împins pe un bărbat de 38 de ani, din Timişoara, să recurgă la un gest extrem.

Omul şi-a pus capăt zilelor, după ce şi-a sunat soţia si i-a spus că este extrem de stresat din cauza sarcinilor de la serviciu, şi că vrea să îşi ia viaţa.

Femeia a venit într-un suflet la sediul multinaţionalei la care lucra bărbatul şi a asistat îngrozită la momentul în care acesta şi-a curmat zilele. Salvatorii chemaţi de urgenţă, martori şi ei la sinucidere, nu au mai putut face nimic.

Trupul neînsufleţit al bărbatului zăcea chiar în faţa clădirii de birouri în care lucrase, o companie de echipamente pentru telefonia mobilă.

Medicii au încercat să îl resusciteze, însă, din păcate, nu au putut decât să declare decesul. Din cauza şocului, femeii i s-a făcut rău şi a fost chemată încă o ambulanţă pentru a-i oferi ajutor.

Cazul atrage din nou atenţia asupra fenomenului ingrijorator al epuizării la locul de muncă. Cel mai cunoscut caz este cel al Ralucăi Stroescu, care a murit de epuizare, la 31 de ani, şi cântărea mai puţin de 40 de kilograme.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Copil din Vaslui, la un pas de moarte după ce a fost lovit de un cal din gospodărie
Doi pietoni loviți de un șofer băut în Galați. Ce a făcut când i-au cerut să sune la 112
VIDEO PROTVPLUS.RO