Functionara CEC Zlatna, condamnata la inchisoare cu executare. Parte din banii furati i-ar fi donat la manastiri

Ultima actualizare: 11-11-2016 07:04

Fosta angajata de la CEC din orasul Zlatna, care timp de 11 ani a sustras peste 1,5 milioane de euro din conturile clientilor bancii, si-a recunoscut acum vina si marti a fost condamnata de magistratii de la judecatoria Alba Iulia.

Femeia de 55 de ani a primit o pedeapsa de trei ani de inchisoare cu executare. Ea a inselat peste 100 de persoane. Sora ei, care ca angajata la acelasi CEC din Zlatna i-a fost complice, este cercetata in continuare de procurori in stare de libertate.

Inculpata a fost arestata in urma cu doua luni, iar abia acum si-a recunoscut vina. Le-a spus anchetatorilor ca o mare parte din suma i-a donat la manastiri, insa nu le-a spus ce a facut si cu restul banilor.

Multi oameni au descoperit ca banii lor nu au ajuns niciodata in banca pentru ca fosta angajata le emitea acte fictive. Mai mult, profitand de naivitatea unora dintre ei, le cerea sa se intalneasca in afara bancii ca sa le dea dobanda, sub pretextul ca sunt cozi la ghisee si asa simplifica lucrurile. Totul a iesit la iveala cand oamenii si-au descoperit conturile goale. O parte dintre clienti urmeaza sa fie despagubiti pentru ca au acte pentru banii depusi. In cazul celorlati procesul va fi mai anevoios.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO