Fost director de service auto, pregatit sa depuna marturie sub anonimat impotriva fratilor Camataru

Ultima actualizare: 27-02-2013 01:47

Arestarea fratilor Nutu si Sile Camataru le da curaj celor care au avut de suferit din cauza temutilor interlopi. Fostul director al unui service auto din Capitala este gata sa depuna marturie impotriva celor doi.

Conditia barbatului a fost sa fie inclus intr-un program de protectie a martorilor. El vorbeste despre afacerile de camatarie ale fratilor Sile si Nutu, dar si despre modul in care si-ar fi dobandit limuzinele.

Nutu Camataru sta deja de doua nopti in arest, dupa ce procurorii DIICOT l-au acuzat de camatarie si santaj, dar si de asociere in grup de crima organizata.

Unul dintre suspecti l-a reclamat ca i-ar fi luat o masina cu forta. Acasa la Nutu, procurorii au gasit patru limuzine.

Despre un episod similar vorbeste, la adapostul anonimatului, si un fost angajat al unui om de afaceri apropiat de lumea interlopa, caruia famililia lui Nutu Camataru i-ar fi luat mai multe masini.

Intamplarea, afirma martorul, i-a avut ca protagonisti pe Constantin Hagivreta si pe fiul acestuia. Dar si pe Nutu Camataru si pe nepotul lui. Mario Balint a preluat multe din afacerile tatalui sau Sile, aflat la vremea aceea dupa gratii.

De la cateva mii de euro imprumutate, suma ce trebuia returnata de Hagivreta ar fi ajuns la valori enorme. Si cum banii nu au fost platiti, camatarii le-ar fi luat masinile, sustine acest martor.

Deocamdata, martorul nu a spus niciun cuvant in fata celor de la Crima Organizata. Se teme pentru viata lui, insa, este gata sa depuna marturie, daca va fi protejat.

Intre timp, Sile si Nutu Camataru spera sa scape din arest pentru ca avocatii lor pregatesc judecarea recursului la Curtea de Apel.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO