Iubitul Andreei Spatar, acuzat ca a impuscat un barbat in trafic, langa Gara de Nord

Ultima actualizare: 21-10-2012 23:54

Rafuiala cu impuscaturi dupa o urmarire in trafic, in zona Garii de Nord din Bucuresti. Iubitul fotomodelului Andreea Spatar este acuzat ca a tras cu un pistol cu bile, intr-un barbat pe care tocmai il blocase cu masina.

N-a purtat singur razboiul: fratele lui, considerat capul gruparii Capone, il insotea. La audieri, toata lumea a vorbit despre un conflict care tot reizbucneste.

Povestea este complicata si incepe de la o rivalitate intre grupari. Pe de-o parte clanul Capone, cel condus de fratele iubitului Andreei Spatar. Pe de alta, cel al barbatului impuscat.

Acesta din urma s-a plans de curand la politie ca rivalul a intrat peste el in casa si l-a amenintat. Furiosi, cei gruparea Capone, adica partenerul Andreei Spatar, si fratele sau, ar fi vrut acum sa-i dea o lectie pentru plangerea depusa.

Cele doua fetite ale cuplului din masina blocata au fost martore la toata scena.

Tatal lor, impuscat in picior de iubitul Andreei Spatar, dupa cum sustin martorii, a fost dus imediat la spital. Pansat, s-a reintors la locul faptei ca sa reconstituie momentul.

Toti cei implicati au fost condusi la sectie, pentru lamuriri. Scandalul inca mocnea.

Fratele iubitului Andreei Spataru, cel pe care membrii familiei atacate il numesc capul rautatilor, se declara nevinovat.

In schimb, iubitul fotomodelului a explicat ca este un conflict mai vechi si ca si victima sa l-a atacat cu o sabie. Andreea Spatar nu a vrut sa comenteze in niciun fel cele intamplate.

Tanara a devenit cunoscuta in lumea mondena dupa ce a pozat intr-o revista pentru adulti. A aparut de asemenea la mai multe emisiuni TV.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO