Fiul lui Viorel Hrebenciuc, chemat ca martor la DNA. Ce vor sa afle de la el procurorii anticoruptie

Ultima actualizare: 28-06-2015 07:01

Andrei Hrebenciuc, fiul fostului presedinte al Camerei Deputatilor Viorel Hrebenciuc, s-a prezentat joi la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat intr-un dosar legat de Posta Romana.

Andrei Hrebenciuc a fost audiat ca martor intr-un dosar de fapte de coruptie privind Posta Romana. La venire, fiul fostului sef al Camerei nu a facut nicio declaratie. Andrei Hrebenciu a stat aproximativ o ora la DNA.

In acest dosar, procurorii incearca sa desluseasca itele unor deturnari de fonduri publice facute de foste conduceri ale comaniei Posta Romana. Se vorbeste despre cheltuieli nejustificate sau ilegale de sute de mii de lei.

Unele dintre cheltuieli ar fi vizat interesele electorale ale fostului ministru Valerian Vreme. De la Posta Romana ar fi plecat in colete felicitari pentru electoratul lui Vreme din judetul Bacau. Ramificatiile anchetei sunt extinse - in dosar a fost audiat si Gheorghe Stefan, fostul primar din Piatra Neamt.

Nu e clara implicarea lui Andrei Hrebenciuc in dosar. Fiul fostului presedinte al Camerei ar putea avea informatii pretioase pentru anchetatori privind modul in care s-au cheltuit banii publici in campania electorala, spune corespondentul Pro TV Ovidiu Oanta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO