Filmul morţii studentului indian din Bucureşti. Cum a ajuns în casa unor recidivişti


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 18 Mai 2018 18:58
Categorie: Stiri actuale

Venit tocmai din India, un tânăr de 23 de ani a fost tâlhărit şi sechestrat de 2 bărbaţi, într-un apartament din Bucureşti. A încercat să scape de agresori, însă a căzut 14 metri în gol şi a murit. Cei doi suspecţi au fost arestaţi pentru 30 de zile.

Saini Amrit Singh era un tânăr din India, care voia să-şi construiască un viitor în românia. La 23 de ani, a optat pentru o facultate într-o ţară europeană. Tânărul student a venit în România la finalul anului trecut şi s-a cazat în acest cămin al facultăţii Spiru Haret. Era în anul pregătitor şi învaţă limba romana, după care urma să îşi aleagă o specialitate. Era o fire singuratică, nu avea prieteni şi provenea dintr-o familie săracă, spun administratorii căminului.

În urmă cu 12 zile a avut ghinionul să se întâlnească pe stradă cu doi indivizi care văzând că este cetăţean străin, l-au abordat. L-au racolat, l-au dus în apartament şi l-au tâlhărit folosind violenţa.

Când unul dintre agresori a ieşit din apartament, cu banii şi cardurile lui, Saini Amrit a încercat să scape. S-ar fi luptat cu celălalt agresor şi a ieşit pe geam. A încercat să treacă în balconul vecinului, însă a căzut 14 metri în gol.

Iniţial, poliţiştii au crezut că este vorba despre o sinucidere. Dar informaţiile strânse le-au arătat că tânărul fusese victima unor agresori, care locuiau în chirie în apartamentul din care căzuse indianul.

La 12 zile de la comiterea tâlhăriei, poliţiştii i-au readus la locul faptei pe cei doi suspecţi. Unul dintre ei trebuie să le explice poliţiştilor cum şi de ce a ajuns victima să cadă de la geamul apartamentului. Cei doi au susţinut în fata anchetatorilor că cetăţeanul indian le-ar fi spus că nu are unde să stea şi aşa a ajuns la ei în casă. Doar că Saini locuia în căminul facultăţii, la câţiva paşi de blocul în care l-au dus suspecţii.

Unul dintre ei, Costel Sandu, a fost acuzat de lipsire de libertate şi tâlhărie. Complicele său, Gheorghe Amar Mustaţă, a fost pus sub urmărire penală pentru aceleaşi infracţiuni, la care se adăugă şi suspiciunea că a determinat moartea victimei. Amândoi au antecedente penale pentru furturi şi tâlharii comise în străinătate.

Familia victimei nu a putut să vină în ţară, aşa că bunurile şi procedurile de repatriere au fost preluate de ambasada Indiei la Bucureşti.

 

Cum a scăpat temutul interlop Ghenosu din Târgovişte de DIICOT, în “Ziua Z
Interlopul Ionelaș Cârpaci, prins la graniță. Credea că poliția a uitat de condamnarea lui
Cazul unui interlop român i-a inflamat pe britanici. ”Face de râs Justiția din UK”
VIDEO PROTVPLUS.RO