Fetiță de 2 ani, rănită la cap la un loc de joacă din București. Reacția primăriei

Ultima actualizare: 09-10-2017 13:31

Un nou incident grav într-un parc din Capitală. O fată a căzut dintr-o căsuţa de lemn, aflată într-un loc de joacă din Sectorul 4, şi s-a lovit la cap.

Incidentul s-a petrecut pe strada Turnu Măgurele. Fetița de 2 ani s-a urcat pe o construcție de lemn și nu a văzut că lipsea o scândură, astfel că a căzut pe pământ, rănindu-se la cap.

Fetița se află la spital, în stare stabilă, dar are o contuzie la cap, după ce s-a lovit la cap. Ea ar fi căzut de la o înălțime de 2 metri, după ce s-a dezechilibrat. Acum, polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească dacă cineva trebuie să raspundă penal pentru acest incident grav.

Inspectorii OPC au ajuns în zonă și au închis spațiul destinat celor mici.

Primăria Sectorului 4, cea care administrează acest loc de joacă, susține că scândura lipsă din plafonul castelului de lemn ar fi cauzată de niște acte de vandalism.

În urmă cu aproape o lună, un alt incident similar s-a petrecut tot în Bucureşti, iar victima s-a rănit atunci, la coloană vertebrală.

Protecţia Consumatorului a început săptămâna trecută controale în tot Bucureştiul şi a închis 56 de locuri de joacă. Inspectorii au dat şi amenzi primăriilor în valoare de 240 de mii de lei. Cel din sectorul patru nu a fost însă pe lista lor până acum. Şi la Târgu Mureş Inspectorii OPC au închis 13 astfel de spaţii.

Problema majoră a acestor controale este că nu sunt urmate de reparaţii sau de închiderea definitivă a zonelor nesigure.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO