Femeie de 63 de ani, rănită într-un accident la Bistrița-Năsăud. La volan era chiar fiul ei

17-07-2018 07:35


Trei persoane din Bistriţa-Năsăud au ajuns pe mâna medicilor, după ce maşina în care erau a intrat violent într-un cap de pod şi s-a răsturnat.

Oamenii se întorceau de la lucru, iar la doar 300 de metri de locuința sa, şoferul a pierdut controlul volanului. În starea cea mai gravă se afla mama conducătorului auto, o femeie de 63 de ani.

Tânărul, aflat la volan, are 23 ani şi era în maşină împreună cu mama sa şi încă un bărbat. La doar câţiva paşi de casă, a pierdut controlul volanului într-o curbă, a izbit violent un cap de pod, după care maşina s-a răsturnat.

Martor: „A avut viteză mare şi cred că a băgat frână. Și aici l-a înturnat şi l-a proiectat direct în tubul ăla."

Auzind zgomotul purternic, vecinii au ieşit imediat din case.

Localnică: „Soţul i-a scos. Era o femeie cu capul spart."

Alarmaţi, aceştia au anunţat autorităţile.

Martor: „Eram în spatele maşinii, că era să mă omoare. A avut viteză, i-au scârţâit rotile, aici l-a învârtit, cred că a pus frâna.”

Subcomisar Viorel Murariu, IPJ BN: „Datorită neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi al carobabilului umed a derapat, a izbit un cap de pod şi s-a răsturnat."

Mama şoferului a fost cea mai grav rănită, însă toate cele 3 persoane sunt în stare stabilă.

Sabin Tănase, asistent SAJ:Pacientul, şoferul în vârstă de 23 de ani, prezintă policontuzie toracoabdominală, femeia are un traumatism craniocerebral acut. A treia persoană are un traumatism de bazin şi contuzie toracoabdominală."

Pe numele şoferului de 23 de ani a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO