Faceti cunostinta cu Norocel si Solomon: batausul cu drujba si sateanul neimplicat din scandalul de film din Suceava

21-03-2014 19:17

Pentru ca "dupa razboi sunt multi viteji", protagonistul scandalului cu drujba, produs intr-un bar din Suceava, a vrut sa lamureasca lucrurile.

Il cheama Norocel si spune ca in ziua respectiva era baut si suparat, din pricina unui necaz mai vechi. Asa ca n-a stiut ce face atunci cand a sarit la bataie, cu drujba pe umar. Toti combatantii s-au ales cu vanatai, dar si cu amenzi si dosare penale.

Ilie Norocel povesteste ca era baut si nervos in seara in care s-a iscat scandalul in barul din sat.

"Am spart 2-3 sticle, doua pahare, nu stiu. Dupa aceea m-am enervat si am dat in dozatorul de la bere, astea se intampla la nervi la orisicare om"

Barmanita a anuntat ca inchide barul, moment in care protagonistul nostru, Norocel, a aruncat cu dozatorul de bere spre ea. Mai avea de lamurit niste probleme cu un coleg de pahar si, suparat nevoie mare, ameninta cu bataia pe oricine ii iesea in cale. Dar Norocel n-a apucat sa-i bata pe multi, pentru ca s-a trezit sub o ploaie de lovituri. Aproape toti barbatii din bar erau, asa cum declara chiar el, "cu instinctul sa ii dea in cap". In tot acest timp, Norocel nu lasa o clipa drujba de pe umar, chiar daca se misca mai greu din pricina ei.

"Eu veneam de la lucru. Nu a fost intentionat. Dar am lasat-o, s-a vazut in film, nu? A fost lasata jos, nu a fost intentia cu drujba, nu a fost intentia de bataie cu drujba"

Norocel nu e la prima intamplare de acest gen petrecuta in barul din sat. A mai pierdut o drujba in trecut asa ca mama lui, patita, a sarit in invalmaseala, hotarata s-o recupereze si s-o duca repede la adapost, ca sa aiba cu ce taia lemne.

"Cand s-au luat la cearta eu am vazut, el era cu drujba in spate. Am luat-o si am iesit afara si m-am dus acasa. Cand am venit inapoi a fost afara scandal", spune mama lui Norocel. 

In imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale barului se mai remarca un personaj pitoresc: Solomon. Este clientul care ramane la masa neclintit, desi in fata lui toata lumea ... se bate.

"Ei s-au luat la cearta, eu am ramas sa-mi vad de treaba mea, ce aveam eu de consumat acolo, o bere si sa ma retrag spre casa. La ce sa ma gandesc. Chiar de solicita, chiar de nu solicita, nu aveam nici cui sa dau, nici cui sa iau ajutor...", spune Solomon.

In urma scandalului, Norocel s-a ales cu capul plin de vanatai, o amenda pentru tulburarea linistii publice, dar si cu dosar penal pentru distrugere. Rivalii n-au scapat nici ei. 3 barbati sunt cercetati pentru loviri si alte violente si au fost amendati.


VIDEO PROTVPLUS.RO