Un barbat a murit dupa explozia din Brasov. Din cei patru raniti, unul este in stare grava la spital

Ultima actualizare: 13-05-2013 06:47

A sunat alarma, iar echipele de salvare au alergat care incotro, intr-un centru de incarcat butelii cu oxigen din Brasov.

O explozie care a zguduit locul a ucis un barbat si a ranit alti patru. Dintre acestia, unul este inconstient, grav lovit la cap. La fata locului au fost mobilizate de urgenta 4 ambulante, 3 echipaje SMURD si 2 de pompieri.

Deflagratia nu a fost urmata de incendiu dar a produs ravagii intr-una dintre cele doua hale de imbuteliere a oxigenului. Se pare, ca, la descarcarea buteliilor dintr-un camion, un tub de oxigen a explodat chiar in bratele unui muncitor.

Barbatul a murit pe loc, iar cei 4 colegi ai sai aflati in aceeasi sectie sunt cu totii raniti. Unul e in stare grava, dar ceilalti trei sunt constienti si au rani mai usoare.

Alti 5 muncitori, care lucrau intr-o hala alaturata n-au patit nimic, dar sunt in stare de soc. In acest moment, criminalisti si inspectori de la protectia muncii incearca sa afle care au fost cauzele exploziei.

Pompierii au izolat zona, iar ranitii au fost transportati la spital, dupa ce au primit ingrijiri chiar in curtea fabricii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO