Eurovision 2018. Trupa The Humans, mesaj după ratarea calificării în finala competiției muzicale

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
trupa the humans
Facebook.com

Eurovision 2018. După ratarea calificării în finala Eurovision 2018, trupa The Humans a transmis, pe pagina de Facebook, un mesaj pentru toți cei care i-au susținut pe tot parcursul competiției.

Reprezentanta României în competiția muzicală a anunțat că „nu se va opri aici”, sfătuindu-i pe români să-și susțină, în continuare artiștii, „în orice situație”.

“Vă mulțumim din suflet celor care ne-ați susținut! Vă mulțumim cu același suflet și celor care ne-au contestat dar ne-au motivat să fim din ce în ce mai buni! V-am simțit aproape de noi pe tot parcursul competiției și suntem mândri că am avut ocazia să fim încurajați de un popor cu oameni frumoși!


Este minunat că și în acest moment primim mesaje atât de frumoase care ne fac să stăm cu capul sus! Noi nu ne oprim aici! Nu vă opriți nici voi și susțineți în continuare artiștii români, în orice situație,” este mesajul trupei The Humans.

Trupa The Humans, reprezentanta României la Eurovision 2018, nu s-a calificat în finala competiției muzicale, în urma Semifinalei 2, care a avut loc joi noaptea.

Cele 10 țări calificate în finală, după a doua semifinală, sunt:

1. Serbia
2. Moldova
3. Ungaria
4. Ucraina
5. Suedia
6. Australia
7. Norvegia
8. Danemarca
9. Slovenia
10. Olanda

După prima semifinală s-au calificat:
1. Austria
2. Estonia
3. Cipru
4. Lituania
5. Israel
6. Cehia
7. Bulgaria
8. Albania
9. Finlanda
10. Irlanda

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO