Escrocherie online. Cum a reusit un individ sa pacaleasca un comerciant de produse electronice

24-10-2014 13:04


produse

O noua escrocherie, care ii vizeaza pe comerciantii online, a ajuns in atentia politistilor din Cluj.

Mai multe persoane care vand diverse produse pe internet pretind ca au fost inselati de un individ care s-a dat drept administratorul unei firme din Pitesti si, in numele societatii, a comandat mai multe produse electronice, pe care nu le-a platit nici pana acum. 

Unul dintre pagubiti sustine ca a primit o comanda de la asa-zisul director al firmei din Pitesti, prin care i s-au cumparat doua telefoane mobile; le-a livrat la o adresa din Craiova si conform facturii emise ar fi trebuit sa intre in posesia banilor, peste 1000 de euro, in 24 de ore. Acest lucru nu s-a intamplat, iar barbatul n-a mai reusit sa dea de pretinsul administrator nici la telefon si nici pe mail.

Comerciantul a luat legatura atunci cu firma din Pitesti si a aflat cu stupoare ca angajatii de acolo au mai primit zeci de astfel de telefoane de la alte persoane, care pretindeau ca le-au livrat comenzi fictive.

Conducerea firmei respective sustine ca societatea nu are nicio legatura cu aceste inselatorii. Acum, politistii incearca sa dea de urma infractorilor care s-au folosit de datele societatii.

 

Sursa: Pro TV

Tags: ilegalitati,

VIDEO PROTVPLUS.RO