Elena Udrea, un nou mesaj pe Facebook: "In perioada urmatoare voi desemna un purtator de cuvant"

Ultima actualizare: 19-02-2015 07:06
Elena Udrea

Elena Udrea spune, intr-o postare pe Facebook, ca in perioada urmatoare va desemna un purtator de cuvant care sa poata tine legatura cu presa si care sa poata sustine punctele sale de vedere pe alte subiecte decat cele juridice.

Elena Udrea mentioneaza in postarea pe contul sau de Facebook ca vrea sa faca unele clarificari, deoarece a vazut ca "exista anumite nedumeriri" legate de comunicarea sa publica din ultima perioada.

"Sunt 'tocata' sistematic in presa si acest asalt asupra mea are ca rezultat cresterea presiunii asupra magistratilor si impunerea unei imagini publice de vinovatie, care apoi se transforma in argumente pentru acuzatori. De aceea, inteleg sa ma apar comunicand activ, pentru a se auzi si varianta apararii", scrie ea.

Elena Udrea spune ca va respecta toate conditiile legale si nu va vorbi, cum nu a facut-o nici pana acum, in vreun moment pe fondul cauzelor sau despre persoane implicate in dosare.

 

"Mesajele pe care le vedeti pe pagina mea de Facebook sunt postate de echipa de comunicare si sunt transmise prin intermediul telefonului, la care am acces zilnic, in mod legal, precum toti ceilalti care se afla in arest. In perioada urmatoare, voi desemna un purtator de cuvant pentru mine care sa poata tine legatura cu presa si care sa poata sustine punctele mele de vedere pe alte subiecte decat cele juridice de care se ocupa avocatii", mai noteaza ea.

Udrea sustine totodata ca a vazut "ca se incearca impunerea ideii ca William Branza ar putea sa se constituie intr-o curea de comunicare" intre ea si Dorin Cocos.

"Nimic mai fals. Din punct de vedere legal, acelasi avocat ar putea sa reprezinte doua persoane, dar, pentru a nu lasa loc de speculatii, precizez ca nu voi apela la serviciile juridice ale domnului Branza", adauga ea.

Elena Udrea se afla in arest din seara zilei de 10 februarie, cand a fost retinuta de procurorii DNA, in ziua urmatoare ea fiind arestata pentru 30 de zile prin decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in dosarul Microsoft.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO