Echipajul navei-şcoală Mircea, mesaj pentru tricolorii "mici": "Hai România"

27-06-2019 14:04


echipaj scoala nava

Echipajul navei-şcoală Mircea a transmis un mesaj către naţionala U-21 a României, care va juca joi, de la ora 19.00, cu Germania, meci contând pentru semifinalele Campionatului European pentru tineret.

 

Marinarii militari au transmis naţionalei de tineret toată forţa şi susţinerea în meciul de joi, ei spunând că sunt mândri să reprezenti România de pe mare, iar fotbaliştii, de pe gazon.

“De aici, din Hamburg, inimile noastre bat pentru România pe acordurile imnului naţional. Echipajul navei şcoală Mircea transmite naţionala Under-21 toată forţa şi susţinerea în meciul important de astăzi din semifinalele Campionatului European contra selecţionatei Germaniei. Cu toţii suntem mândri să reprezentăm România, noi de pe mare şi voi de pe gazon. Hai România!”, se arată în mesajul echipajului navei-şcoală Mircea.

Nava-şcoală este plecată în marşul anual de instrucţie, la împlinirea vârstei de 80 de ani, urmând să traverseze cinci mări şi Oceanul Atlantic. În perioada 25-29 iunie, nava se află în portul Hamburg, acolo unde va avea loc o ceremonie care va marca actul de naştere al velierului românesc, care a fost construit în şantierul naval din acest oraş german. Marinarii militari vor reveni în ţară pe data de 7 august.

Naţionala U-21 a României înfruntă joi, în semifinala Campionatului European de Tineret naţionala similară a Germaniei, meciul având loc de la ora 19, la Bologna.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO