Echipaj SMURD, “întâmpinat” cu topoare de mai mulți botoșăneni


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 27 Iunie 2018 22:28
Categorie: Stiri actuale
ambulanta

Un echipaj medical SMURD, chemat să acorde asistență medicală unui bărbat din Tudora a fost „întâmpinat” cu furci și topoare chiar de către familia victimei.

Incidentul a avut loc, duminică, când un apel la numărul unic de urgențe anunța că un bărbat a suferit un accident la unul dintre membrele superioare.

La fața locului a ajuns echipajul de terapie intensivă mobilă a SMURD, însă medicii de pe ambulanță au fost nevoiți să se baricadeze în mașină pentru a se proteja.

Se pare că atât presupusa victimă, cât și familia acestuia se aflau în stare avansată de ebrietate. Aceștia au început să înjure cadrele medicale, apoi s-a ajuns la amenințări.

Ulterior, bărbatul a ieșit urlând din ambulanță, strigând că medicii vor să-l omoare.

Din curtea presupusului pacient au ieșit rudele acestuia cu toporiști, iar medicii au fost nevoiți să se încuie în ambulanță pentru a se proteja.

La faţa locului au ajuns nu mai puţin de trei echipaje de poliţie, care s-au chinuit să liniştească spiritele, în cele din urmă poliţiştii fiind nevoiţi să folosească spray-ul lacrimogen şi să îl încătuşeze pe pacientul recalcitrant.

Poliţiştii l-au amendat pe scandalagiu cu 1.000 de lei pentru deranjarea liniştii şi ordinii publice, scrie Monitorul de Botoșani.

 

Sursa: Monitorul de Botoşani

VIDEO PROTVPLUS.RO