Doi pompieri din Mehedinți au murit într-un accident înfiorător. Mașina lor a intrat sub un TIR

Ultima actualizare: 03-09-2020 17:25

Doi oameni care se luptă în fiecare zi să salveze vieți au murit în noaptea de miercuri spre joi într-un accident înfiorător.

Cei doi erau pompieri la ISU Mehedinți și se aflau în timpul liber. Mergeau cu mașina spre Caransebeș, însă unul dintre ei a adormit la volan și a pierdut controlul autovehiculului.

Au intrat sub un TIR, iar colegii lor, veniți să-i salveze, nu au mai putut să facă nimic pentru ei.

Cei doi angajați de la ISU Mehedinți, ambii în vârstă de 40 de ani, se numărau printre cei mai respectați pompieri ai detașamentului.

Au salvat de-a lungul timpului zeci de vieți în accidente și în incendii. Numai că miercuri seară au avut un sfârșit cutremurător. Șoferul, se pare, a adormit și a pierdut controlul volanului în apropiere de localitatea Băuțar, din Caraș Severin.

Cms. șef Nicorici Dinu - IPJ Caras-Severin: „În timp ce un bărbat de 40 de ani din Drobeta Turnu Severin conducea un autoturism din direcția Hațeg, către Caransebeș, a părăsit partea carosabilă și a lovit în partea din spate un ansamblu de autovehicule parcate regulamentar în afara părții carosabile"

Colegii lor din Caraș-Severin au venit în mare grabă la fața locului, însă impactul a fost prea puternic. Partea din față a mașinii era pur și simplu strivită, iar victimele erau încarcerate.

Adrian Manofu -ISU Caraș-Severin: „S-a intervenit de urgență cu un echipaj de pompieri cu un detașament pentru a extragerea celor două victime aflate în autoturismul intrat în TIR. Din păcate o victimă a fost extrasă fară semne vitale, fiind declarat decesul, ce-a de-a doua victimă fiind transporatta la spital. În ciuda eforturilor medicilor de a o salva a fost declarat decesul ci celei a doua victime"

Toți colegii lor de la ISU Mehedinți au fost joi în doliu și au ținut un moment de reculegere în memoria lor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO