Doi morţi şi un rănit grav după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat în afara carosabilului, la Constanța

Ultima actualizare: 22-01-2022 19:26

Doi bărbați au murit şi un al treilea este grav rănit după ce autoturismul în care se aflau a ieşit în afara carosabilului şi s-a răsturnat, sâmbătă, pe DJ 87, în localitatea constănţeană Nazarcea. 

Unul dintre cei care și-au pierdut viața era cercetat penal pentru că a participat la cursele ilegale organizate pe autostrada A4 în urmă cu două zile, spun surse din anchetă. Și sâmbătă, când s-a produs accidentul, cei trei ar fi făcut tot o întrecere de acest tip, cu o altă mașină care a dispărut ulterior.

Cei trei bărbați s-au răsturnat cu mașina pe câmp, pe un sector drept al drumului județean 87, în preajma localității Nazarcea. Cel mai probabil șoferul avea viteză mare pentru că autoturismul s-a făcut zob, s-a rostogolit de mai multe ori, iar trupurile celor 3 au fost aruncate la câțiva metri distanță. Surse din anchetă spun că se întreceau cu o altă mașină când s-a produs accidentul.

Claudia Tatarici, Serviciul de Ambulanță Județean Constanța: „O victimă 27 de ani declarată decedată, a doua victimă 40 de ani în stop cardio-respirator. S-a efectuat protocolul de resuscitare, dar din păcate a fost declarat decesul, și a treia victimă în comă preluată de echipajul SMURD și transportată la spital."

Pe unul dintre ocupanții mașinii, polițiștii îl lăsaseră recent fără permis de conducere și îl cercetau penal pentru că a participat la cursele ilegale postate pe Facebook.

Cu două 2 zile în urmă, pe Autostrada A4 au fost organizate curse ilegale. Surse din anchetă spun că una dintre victimele din accidentul mortal de sâmbătă ar fi participat la acele întreceri de mașini.

Cursele au pus în pericol viața șoferilor de pe autostradă. Iar la mijloc au fost pariuri de mii de euro, după cum o demonstrează discuțiile arpinse, filmate la finalul întrecerii, într-o parcare, în limba romani.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO