Doi bărbați, unchi și nepot, s-au bătut crunt în centrul orașului Turda. De la ce a pornit scandalul

Ultima actualizare: 02-12-2021 18:02

Scene șocante în centrul orașului Turda! Sub privirile îngrozite ale trecătorilor, doi indivizi, unchi și nepot, s-au luat la bătaie.

Cei doi, care vindeau produse contrafăcute în piață, nu s-ar fi înțeles la bani, în urma unei vânzări, și de aici s-a iscat întreg scandalul. Tânărul a fost lovit grav în zona capului și dus la spital. Unchiul său este acum arestat și riscă ani grei de închisoare.

Incidentul s-a petrecut in piața alimentară din centrul orașului Turda. Sub influența alcoolului și înfuriat peste măsură, bărbatul de 47 de ani a venit de acasă pus pe scandal. După o ceartă scurtă cu nepotul său, individul și-a pierdut cumpătul și l-a atacat. Potrivit anchetatorilor, se pare că cei doi s-ar fi bătut pentru banii obținuți din marfa de contrabandă pe care o vindeau în piață.

Răfuiala dintre cei doi bărbați s-a petrecut chiar sub privirile trecătorilor. Oamenii au intervenit, însă nu i-au putut despărții, așa că au sunat după ajutoare.

Localnică: "Au fost aici multe mașini, Poliția, ambulanțe și de la jandarmerie. Eu am fost aici, am auzit că se certau. Gălăgie… S-a dus lume multă și nu se vedea ce este".

Nepotul în vârstă de 31 de ani a fost înjunghiat în zona capului. A încercat să scape, însă după câțiva pași nu s-a mai putut mișca și s-a prăbușit pe asfalt.

Alexandra Luca, purtător de cuvânt IPJ Cluj: "Acesta din urmă a fost preluat de un echipaj medical, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. Bărbatul de 47 de ani nu a fost găsit la locul incidentului, fiind depistat ulterior de polițiștii municipiului Turda și condus la sediul unității de poliție".

Cazul a fost preluat Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, iar anchetatorii au încadrat fapta la tentativă de omor, ca urmare a atacului extrem de violent.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO