Deputatul PSD de Buzău Sebastian Radu a murit în urma infectării cu Covid-19

Ultima actualizare: 09-12-2020 11:39
Deputatul PSD de Buzău Sebastian Radu a murit în urma infectării cu Covid-19
Inquam/ Octav Ganea

Deputatul buzoian Sebastian Radu a murit, în noaptea de marţi spre miercuri, într-un spital din Germania, după ce la începutul lunii noiembrie fusese infectat cu SARS-CoV-2, iar starea sa se agravase în doar câteva zile.

 

În vârstă de 49 de ani, Radu era membru al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor şi la câteva zile după ce a fost diagnosticat au apărut complicaţii şi a fost transferat de la Buzău la Spitalul Militar Central din Capitală.

Ulterior, pentru că starea sa nu se ameliora, familia a solicitat transferul la un spital din Germania, unde el a murit.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis un mesaj de condoleanțe, spunând că bunul său prieten Sebastian Radu ”a pierdut lupta cu acest virus perfid”.

 

Mesajul lui Marcel Ciolacu

 

”Am primit în această dimineață una dintre cele mai dureroase vești. Bunul meu prieten și coleg Sebastian Radu a pierdut lupta cu acest virus perfid. Un prieten adevărat, un om care întotdeauna i-a pus pe ceilalți pe primul loc, un om care lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să te odihnească, Sebi! Vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna! Condoleanțe familiei! Suntem alături de voi”, a scris Ciolacu.

Sebastian Radu a fost viceprimar al municipiului Buzău în anul 2012, dar a demisionat din funcţie în urma unor neînţelegeri cu fostul primar Constantin Boşcodeală.

După ieşirea acestuia din politică, a revenit în PSD, de unde a candidat şi a fost ales deputat în anul 2016. Radu nu s-a mai regăsit pe listele din acest an pentru Parlament.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO