VIDEO. Cel mai sincer dealer de droguri. Ce le-a spus polițiștilor când a fost oprit în trafic

23-01-2021 09:59


Dealer

Polițiștii ieșeni care făceau cercetări în urma unui accident grav, soldat cu trei morți, au descoperit, din întâmplare, un dealer de droguri care conducea un autoturism fără să dețină un permis de conducere, scrie Ziarul de Iași.

Totul s-a întâmplat joi, în localitatea Scânteia. În timp ce făceau verificări legate de accident, polițiștii au observat un șofer care nu a respectat indicațiile lor. L-au oprit, iar cel aflat la volan le-a mărturisit că nu avea permis de conducere.

Întrebat de unul dintre polițiști cu cu se ocupă, tânărul a recunoscut imediat că este dealer de droguri. Acesta le-a mărturisit polițiștilor și sumele cu care vindea gramul de cannabis. 

- Cu cât cumpărai și cu cât vindeai?
- 40.
- 40 de ce? Lei?
- Da.
- Și vindeai cu ...?
- 50...55.

În plus, polițiștii au găsit asupra tânărului și o listă cu tranzacții de petarde de la Revelion, astfel că acesta s-a ales cu mai multe dosare penale. 

"Fiind în derularea activităților specifice la accidentul rutier de la Scanteia, politistii Postului de Politie Ciurea au depistat un barbat care conducea un auto, fără a deține permis de conducere. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge. Cercetările continuă", au precizat polițiștii, potrivit sursei citate.

Sursa: Ziarul de Iasi

Tags: dealer, droguri, iasi,


VIDEO PROTVPLUS.RO