Dan Șova ar fi împușcat cu bile de vopsea 2 bătrâni. Scandal cu poliția


Ultimul update: Luni 28 August 2017 19:39
Data publicarii: Marti 22 August 2017 18:17
Categorie: Stiri actuale

Fostul senator şi ministru al Transporturilor Dan Şova, se află din nou în mijlocul unui scandal. Este protagonistul unui înregistrări în care se ceartă cu poliţiştii, după ce ar fi împuşcat cu bile de vopsea 2 bătrâni.

Incidentul este vechi, dar imaginile au fost făcute publice abia acum. Le-a postat pe internet unul dintre martorii din dosarul Turceni - Rovinari, care susţine că ancheta deschisă în acel caz a fost muşamalizată pentru a-l acoperi pe Şova.

 Dan Şova fusese acuzat că a împuşcat cu o armă de paintball şi a rănit două persoane în vârstă care făceau un traseu montan. Avocat şi parlamentar la acea vreme, Şova participa la un joc alături de alte persoane. Poliţiştii nu au mai avut ocazia să afle cine nu a respectat regulile, pentru că senatorul ar fi făcut intervenţii că să scape de anchetă.

Imaginile au fost făcute publice abia acum de Alin Brâncuș, un fost angajat la firma de avocatură a lui Dan Şova şi martor în dosarul Turceni Rovinari. Şi el a participat la jocul de paintball şi spune acum că ancheta poliţiştilor a fost oprită pentru a-l proteja pe Dan Şova, care în 2008 tocmai devenise senator PSD de Olt.

Şi soţia lui Alin Brâncuș a luat parte la această scenă. În acel moment şi ea era angajată a firmei Şova şi Asociaţii.

Am încercat să îl contactăm pe Dan Șova însă acesta nu a răspuns la telefon.

În ceea ce priveşte anchetă derulată de poliţie, autorităţile nu au confirmat dacă a existat un dosar deschis pe numele lui Şova şi cum a fost el finalizat. Potrivit unor surse, investigaţia a fost într-adevăr oprită.

Dan Şova a fost trimis în judecată în dosarul Turceni Rovinari pentru abuz în serviciu. El este acuzat că ar fi obţinut foloase necuvenite de 3,5 milioane de lei.

VIDEO PROTVPLUS.RO